Velkommen til vår bryllupsside!

Dette er Marie Winsnes Kvalvåg og Lars Henrik Erichsen sin bryllupsside. Vi ønsker alle hjertelig velkommen til vår store dag, 20 August på Fredriksten Festning i Halden. Vi håper alle inviterte vil dele denne helt spesielle dagen sammen med oss.

På denne siden vil dere finne all informasjon rundt bryllupet. Er det noe dere ikke finner så er det bare å ta kontakt.

Vi ønsker familie, venner og bekjente hjertelig velkommen til vielsen kl 14.00 på Overberget Fort i Festingen (se kart) Festen blir avholdt på Fredriksten Kro for familie og venner, dørene åpner kl 15.00. Det tar ca 10 minutter å gå fra vielsesområdet til festlokalet, vi har derfor ordnet transport for de som ønsker/har behov for dette Middagen er kl 17.00.

Se også: Veibeskrivelse og overnattingsforslag til dere som kommer utenbys fra.
Toastmastere er Kari og Ola Malum.
Kontaktinformasjon:
Facebook
Telefon: 472 76 072

Bryllupsplanleggeren vår er Karianne Elise Almås
Kontaktinformasjon: www.fb.com/bryllupsplanlegger
Telefon: 41542961

Se vår ønskeliste her.

VI GLEDER OSS VELDIG OG ØNSKER ALLE HJERTELIG VELKOMMEN!
 • Marie
 • Marie er ei livsglad og morsom jente, som ble født 2 oktober 1985, Marie jobber som sykepleier, men tar nå master i anestesisykepleie. Marie er datter av Petra og Rune, som bor på Konnerud i Drammen. Marie er nr 2 i en søskenflokk på tre, hvor Berit er eldst og er samboer med Audun, og de har sønnen Sivert. Lillebroren til Marie er Per-Arne, som bor i Oslo.

  Marie sin forlover er hennes bestevenninne Nina, som hun har kjent siden ungdomsskolen. Marie er også fadder til Nina sine barn Elias og Emma Marie. Nina er samboer med Christian.
 • Lars Henrik
 • Lars Henrik er en snakkesalig, utadvendt gutt som ble født 8 november i 186. Lars Henrik jobber med bredbånd og mobilntt, og har en stor interesse alt som har med dette og gjøre. Lars Henrik er eldste sønnen til Wenche og Henrik. Wenche og Henrik bor på Brekkerød i Halden. Lars Henrik sin lillebror heter Ole Christian, bor for tiden i Milano.

  Lars Henrik sin forlover er hans bestevenn Adrian som han har kjent siden ungdomsskolen. Adrian er samboer med Marte.

Nyheter & Aktiviteter

Nyheter

Hei hei!
Nå er endelig nettsiden vår offisielt åpnet! Her finner dere all informasjon dere skulle trenge. Siden vil bli oppdatert jevnlig så følg med! Første tips til alle som skal sove i Halden, se Overnatting
Vi vil også informere om at det blir brunsj på Fredriksten Hotel sønsdag 21 august kl 11.00. Brunsjen er for alle gjestene som er invitert i bryllupet, hotellet trenger svar innen 1 august på hvor mange det skal dekkes til. Se aktiviteter for mer informasjon om brunsjen.

Marie & Lars Henrik

Da blir det vielse som planlagt på Overberget på Fredriksten Festning kl 14.00 i morgen.

Brunsj på hotellet kl 11.00 søndag 21. august, håper så mange som mulig kommer! Gi beskjed til Marie eller Lars Henrik om du/dere kommer. Hotellet er avhengig av å vite dette på forhånd

Kontakt

Hvis noen har noen spørsmål om overnatting, veibeskrivelse eller andre spørsmål rundt bryllpet, ta kontakt med en av oss via telefon, Facebook eller e-post. vår kontakt infomasjonen finner dere her.

Post Adresse:
Strømsgata 5A
3018 Drammen.

Fredriksten Festning
Overberget (Veielsested)
Se kart

Fredriksten Hotell (Overnatting) :
Generalveien 25-27,
1769 Halden
Se kart

FREDRIKSTEN KRO (Fest lokalet) :
Fredriksten Festning,
1769 Halden
Se kart

 • Marie:+47 976 42 745
 • Lars Henrik:+47 416 75 380
 • E-mail:post@marieoglars.no

Send melding